You Like Enanosca. Enanosca Likes You.

It'S A Bit Of An Enanosca.

Drömmar kan gå i uppfyllelse

Drömmar kan gå i uppfyllelse
Gissa vad? Jag har investerat i mig själv och mitt välmående. Det är i alla fall vad jag kallar det, egentligen har jag bara slösat pengar. Hur som helst har jag gjort om min mans kontor till en walk in closet. Trevlig investering va? Han är borta på jobbresa i dubai just nu, jag är inte hundra procent säker på att han kommer att uppskatta min illa investering när han kommer hem. Men det spelar egentligen ingen roll för då är jag redan klar och då finns ingen återvändo. Dessutom använder han knappt kontoret. Han jobbar alltid ifrån köket ändå, eftersom att internetanslutningen är bättre där. 

Jag är ganska stolt över mig själv ska jag få tala om. Jag har nämligen gjort allt själv. Jag har målat om väggarna till en ljus gråblå färg som är UNDERBAR. Jag har byggt hyllor i trä från plankor och skivor som jag köpt från en bygghandel, jag har satt upp speglar (och dom sitter faktiskt fast och rakt), lådor är insatta och nu är det bara att dekorera kvar att göra. Och jag måste verkligen köpa nya klädhängare. Jag vill ha sånna där fina i trä som dom har i exklusiva butiker. Jag får se om jag hittar några billiga, jag har ju trots allt inte blivit miljonär. 

Nu kanske ni undrar vad som hände med allt som en gång var en del av kontoret? Jo det kan jag tala om, det mesta har jag sålt av på tradera eller blocket och resten har jag antingen slängt ut eller glömt i någon vrå i något annat rum. Jag tycker att jag har löst alla problem som poppat upp på utmärkt sätt. Så vi får helt enkelt se om maken kommer hem och blir lika impad som jag är över mig själv!